syakir's FotoPage

By: syakir bahau

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gI kIlAnG bEsI..

ni masa dlm bas on the way balik
aku ngan budak china yg tak brape btul..
tutor aku ni mmg baik orgnye..
View all 9 photos...
ni masa pegi kilang besi kat muroran (lagi2 muroran.. ..naik muak aku..) ni kitorg pegi sbb nak memenuhi syarat universiti soh pegi lawat kilan2 camni...dapat duit lg tuh.. kitorg pn pegi la ngan joe,2 budak china..3 budak korea ngan 2 tutor kitorg yg mcm bagus pakai kot tu.. tapi mmg best ah pegi..kagum aku tgk cara2 nak cairkan besi tu...mmg respect ah pastu kitorg gi mkn2 tapi sprti biase ah diorg layan minum2 dulu. .aku ngan joe dok je la tgk diorg..mmg bleh tahan la jugak iman aku nih..baru aku sedar..


Sunday, 14-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
rAyA mUrOrAn...

pegi naik bas jer..keter takde kan..
boring siot dlm bas..
ni mase baru sampai nih..
View all 9 photos...
ni la first time raya kat tmpt org..rasa sedih pn ade tapi nak buat camne..dah aku yg pilih nak dtg sini..tapi best ah gak..bile lg nak raya tmpt org kan.. apepn timer kasih la kat bdk muroran buat majlis2 camni..satay pn sedap..walaupn orgnye skit tapi ade gak ah rase cam raya kat msia.. nanti bleh ah buat lagi yek???


Friday, 3-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
eUrOtRiP...yEeAaAhHh...

ni kat berlin
belon panas
pn kat berlin..blkg tu tugu ape ntah
View all 42 photos...
ni la pglmn plg mahal aku rase spjg aku idup 20 tahun ni..gi europe tu.. bkn sng nak gi europe ni tau..tapi dgn bantuan Allah melalui gaban ngan family die dpt la gak aku pegi..dan tak lupe juge bantuan wang scholar (aku gunakn utk kebaikan ape...) aku ngan matmin ngan gaban ngan abg die ngan ayah diorg (3ari awal) round la europe tu dlm 2 minggu je dpt..tapi kitorg dah dpt pegi 6 negara skali..kitog sewa keter pastu jln..memula mmg la start dr frankfurt(mainz) la dulu..pastu berlin(jerman),slazburg(austria),stuttgart(jerman),gi bandar frankfurt(jerman) plak,amsterdam(netherland),brussel(belgium),paris(france),balik stuttgart balik,venice(itali),milan(itali),balik stuttgart balik pastu pegi lpgn trbg mainz balik pastu balik mesia...best gak woo..rugi ah sape tak gi..


Thursday, 12-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
zOo mArUyAmA & bUkIt mOiWaYaMa

mase kat bwh nih..
zoom skit..
ngan cik nureen
View all 30 photos...
kitorg gi zoo ni sbb tgh boring sgt..takde mende nak buat kan..dah la baru abih exam..pastu nak tunggu time balik plak..zoo ni kecik jer..takde la sebesar zoo negara ke zoo taiping ke..tapi bleh la stkt nak tgk2 tu..pastu kitorg gi naik bukit moiwayama plak..takde pape pn spesel psl bukit ni..lebih kpd nak tgk pmndgn bndr sapporo di waktu mlm kot.. 0) tapi ni la 1st time kitorg tgk sapporo ni keseluruhannye dgn jelas..bleh tahan gak besar sapporo ni rupenye..hehehe..


Wednesday, 11-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
jEnJlN oTaRu

ni kat sapporo nih
prtdgn muke plg ceria
aku dok bwh jer..sedey siott..
View all 16 photos...
otaru terltk di kepulauan hokkaido dan mmg terkenal dgn pembuatan kristal dan pmdgn mlm iaitu kat terusan die tu yg mmg cantik.. tapi sygnye kitorg kena balik awal lak ari tu sbb hal2 yg x dpt dielakkan..jadi tak dpt la tgk pmndgn mlm otaru..zannenn otaru ni gak terkenal sbg pusat utama hokkaido ben ataupn loghat hokkaido kat pulau ni..tapi takde la beza sgt ngan bhs standard..best ah gi sini..rugi woo sape tak pegi..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net